Media

In The Media

Media coverage of The South East Europe Peace Summit across the web and in print.

Tirana mirëpret samitin e parë të paqes…


logo-madam-mapo-ok-1024x355-1
Shpesh keni probleme për të kapërcyer pengesat e jetës? Po mendoni si të çliroheni nga dhimbja dhe të arrini objektivat tuaj? Do të dëshironit të dinit më shumë…

More

Samiti i Paqes për herë të parë në Tiranë..


pasqlogo

Shpesh keni probleme për të kapërcyer pengesat e jetës? Po mendoni si të çliroheni nga dhimbja dhe të arrini objektivat tuaj? Do të dëshironit të dinit më shumë për..

More

 

Samiti i Paqes për herë të parë në Tiranë..


logo-1-300x42

Qëllimi i samitit është të angazhojë drejtues të rinj mendje hapur dhe suporton zhvillimin e tyre si ndryshim bërës në mënyrë për të kontribuar në ndryshimin..

More

Call for participants for peace summit


 finallogoopensans
Are you a young European leader who wants to make a change? Then the World Peace Initiative Foundations invites you to participate in the South East Europe Peace Summit…

More

Madame Mapo Magazine


1 2